Telefon
WhatsApp
Başkan KARAGÖL: Sizin Bıraktığınız Borcun Yarısından Daha Az Borcumuz Var.

Erbaa Belediye başkanı ve belediye başkanı adayı Ertuğrul Karagöl yaptığı konuşmada şunları söyledi:

     “Sivil toplum örgütlerimizin de ortak kararına tabi ki bizlerde her zaman uyarıda bulunarak bu karara destek çıkıyoruz. Yarın ki zafer sevincimizde kesinlikle silah kullanmayacağız. Söz mü? Sevincimizi lütfen yasa çevirmeyelim. Şimdiden göstereceğiniz hassasiyetten dolayı size teşekkür ediyorum. Bunları sizlerin meclis üyeleriniz gayet iyi biliyor. Bak aklın başka yerlerde olduğu için dersine iyi çalışmamışsın. Perde arkasındakiler seni yanlış yönlendiriyor. Belge taşıyan meclis üyeleriniz de var. Hatta onların bu çalışmalarda grup olarak imzaları da var.

 

BORCUMUZ KADAR GELİRİMİZ VAR

     Sizin bıraktığınız borç 120 Milyondu yani o dönemde 25 milyon dolardı. Belediyenin aylık 5 milyon geliri varken yani bütçesi 60 milyon iken bütçenin iki katı kadar borcumuz vardı. Yıllık 60 milyon borcumuz vardı bizim toplamda 120 milyon borcumuz vardı. 25 Milyon dolar. Şimdi açıklıyorum. Şimdi ise belediyemizin aylık geliri 40 milyon civarında. Yılık bütçemiz 480 milyon. Borcumuz ise 390 milyon. Yani yıllık bütçemizden daha az borcumuz var. Borcu biz sizin bıraktığınızın yarıdan daha altına indirmişiz. İşte buradan ilan ediyoruz. O dönemde 25 milyon dolar borç varken bugün 12 milyon dolar borcumuz var. Duymayanlar duysun. Bilmeyenler bilsin. Şimdi bu borcu alın istediğiniz yere asın. İstediğiniz yerde anlatın. İstediğinize söyleyin. Güya bizim 1 milyarın üzerinde borcumuz varmış. Geçti o dönemler, geçti. Nisan ayındaki meclis toplantımızda da bu borcumuzu bu hesaplarımızı kesinleştireceğiz ve yine bu yayınlamayı yapacağız. Siz hiç merak etmeyin. Sizin sattığınız hamamın yeri, sizin sattığınız petrol istasyonu, sizin sattığınız itfaiyenin yerinin toplamı kadar borcumuz var.

 

SİZ İKTİDAR OLUNCA KİMSESİZLERİN EVİ OLAN HUZUR EVİNİ KAPATTINIZ

 

     Siz iktidar olunca ne yaptınız. Huzurevini kapattınız. Çamlığı kendi kaderine terk ettiniz. İmbatı hiç görmediniz. Park vadiye çivi dahi çakmadınız. Ama menfaatiniz olunca gemi indirmesini bildiniz. Keklik sülün çiftliğini adam indirme, garibanı dövme yeri yaptınız. Makam araçlarına laf ediyorlar. Kiralık audilerden mi indiniz sanki. 250 bin dolara makam odası yaptınız. Asfalt şantiyesini sattınız. Yüzme havuzunu ve sosyal tesisleri sattınız insanları ayrıştırdınız. Belediyenin adını olur olmadık olaylara karıştırarak köyü anılmasına sebep oldunuz. Erbaa’ya yatırım yapmak isteyenlere zorluk çıkarttınız engel oldunuz. Erbaa’da kanun biziz biz ne dersek o olur dediniz. Kanun da biziz, nizam da biziz dediniz. Sizinle aynı görüşlere sahip olmayan kişilere ve kurumlara hizmet vermediniz. Kamu kurumlarıyla kavga ettiniz. Kendi zenginlerinizi yarattınız Erbaa’nın ekonomisini büyütmek yerine kendi ekonominizi büyüttünüz. Halkımızı belediyeden uzaklaştırdınız. Tertemiz Erbaasporumuzu rant kapısına çevirdiniz. Her şeyden önemlisi şehrimizin ve insanlarımızın huzurunu kaçırdınız.”

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9
6 SAMS  Samsunspor 5 3 2 9
7 KON  Konyaspor 5 2 2 7
8 SVS  Sivasspor 5 2 2 7
9 ANT  Antalyaspor 5 2 2 7
10 GÖZ  Göztepe 4 1 0 6
11 KSM  Kasımpaşa 5 1 2 5
12 ÇRZ  Ç.Rizespor 5 1 3 4
13 TS  Trabzonspor 3 0 0 3
14 GFK  Gaziantep FK 4 1 3 3
15 ALNY  Alanyaspor 5 0 2 3
16 BOD  Bodrum 5 1 4 3
17 KYS  Kayserispor 3 0 1 2
18 HTY  Hatayspor 5 0 3 2
19 ADS  Adana Demir. 5 0 4 1
20

Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği