Telefon
WhatsApp
BAŞKAN KARAGÖL: SALTANATLIK DÖNEMLERİ 5 YIL ÖNCE BİTTİ.

     Her geçen gün artan ilgi ve destekle yoğun bir şekilde geçen mitinglerde halka seslenen Ertuğrul KARAGÖL yapmış olduğu projeler ve yapacağı projeler hakkında Erbaalılara bilgi verdi.

     Başkan KARAGÖL konuşmalarına şu şekilde devam etti.

 

TOKAT’IN İLK MİLLET BAHÇESİNİ BİZ YAPTIK.

     Cumhurbaşkanı Tokat havalimanı ve bazı toplu açılışları yapmak için Tokat’a geldiğinde Tokat’ın ilk Millet Bahçesini Erbaa’ya kazandırdık dedi. Hangi Millet Bahçesi biliyor musunuz? ÇAMLIK KORU PARK MİLLET BAHÇESİ millet bahçesi yapacağım diyenlere duyurulur.

     Hatta 1 tane değil 2. Millet Bahçesi olan PARK VADİ 2.ETAP MİLLET BAHÇESİ’ni siz değerli hemşehrilerimize kazandırdık. Birinci yaptığımız Millet Bahçesini görmediniz 2. Yaptığımızıda mı görmediniz.

 

TOKİ 2. ETAP ÇALIŞMALARI DEPREM NEDENİ İLE İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

     TOKİ 2. Etabını yapacaklarını iddea edenlere de sesleniyorum, TOKİ 2. Etap başvuruları yapıldı kurası çekildi hatta yeri bile belli, Kuruçay Mahallemizde Yeni Hayat Evlerinin arka tarafıdır.

     Maalesef 6 Şubat depreminden sonra Türkiye genelindeki yatırımlar deprem bölgesine gittiği için TOKİ 2. Etabı ileri bir tarihe ertelendi. Bol keseden atanlar Erbaalımı kandırmaya çalışanlara duyurulur.

 

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BÜYÜYOR.

     Göreve geldiğimizde Organize Sanayi Bölgemizde çalışan sayısı 3.500 iken şuan da 7.000 kişi civarıdır. Yeni yapılan fabrikalardan sonra Allah’ın izni ile bu sayı 10.000 kişiye çıkaracağız. Tokat’ın göç veren değil, göç alan tek ilçesiyiz.

 

    Hükümet biziz, Bakanlıklar bizim, bizden olursanız hizmet var diye naralar atanlara ve yerel seçimi genel seçim havasına dönüştürmeye çalışanlara duyuruyorum, genel seçim bitti haberiniz olsun.

Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı, Hükümet ve Bakanlıklar Hepimizindir. Kimsenin tapulu malı değildir.

     Biz projelerimizin çoğunu bakanlıklar desteği ile yaptık. Projelerimiz için gittiğimiz hiçbir Bakanlıktan elimiz boş çıkmadık geri dönmedik.

     Yeni dönemde protokollerimiz bakanlıklar ile imzaladığımız projelerimiz var. Birkaçını söyleyeyim

Atık su arıtma tesisi 150 Milyon TL, Katı atık 2. Lot sahası projesi 155 Milyon TL.

     Yine İller Bankası, Çevre Şehircilik Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile imzaladığımız projelerimiz var.

Ayrıca,

-Meydan çevresi ve Gazi Bulvarı bölgesinde otopark projesi

-Ticaret Borsası Projesi

-Spor Parkı Projesi

-İçme Suyu Barajı Projesi

-Güneş Enerji Santralinin 2. Etap Porjesi

-Park Vadi Millet Bahçesi 3. Etap Projesi

 

Bunlar projelerimizin bazılar.

 

SALTANATLIK DÖNEMLERİ 5 YIL ÖNCE BİTTİ.

     Bu seçim sürecinde perdenin önündekiler kadar arkasındakiler yaptığımız hizmetleri birlikte gerçekleştirdiğimiz huzurumuzu, dostluğumuzu, beraber kurduğumuz güveni ve sevgiyi görmediler veya görmezden geldiler.

     Niye biliyor musunuz? Eksi saltanatlık dönemlerini geri istiyorlar, saltanatlık dönemleri 5 Yıl önce bitti. Nasıl bitirdik biliyor musunuz? Şuanda yaptığımız gibi.

     Siyasi görüşlerimizi bir kenara bıraktık, biz Erbaalıyız, etle tırnak gibiyiz, büyük bir aileyiz, tek yüreğiz dedik ve o dönemi bitirdik.

     Allah’ın izni ile bu birlik ve beraberlikle bunlara fırsat vermeyeceğiz.

 

DİYORLAR Kİ BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA

     Ülkede yaşanan enflasyonu görüyorsunuz maaşlar enflasyonun altında kaldı. Biz ne yaptık, asgari ücretli çalışanlarımıza Hükümetimizin verdiği rakamın üzerinde zam yaptık. HELALİ HOŞ OLSUN.

     Borç batağındaki bir belediye bunları yapabilir mi? Hiçbir personelimizin ve emeklimizin belediyemizden ne bir ikramiye ne de bir maaş alacağı yoktur.

     Sizin kırmızı kalem çektirdiğiniz belediyeyi çok şükür tertemiz yaptık. Hesaplarımızda ne bir bloke var, nede bir haciz,

     Biz göreve geldiğimizde elektrik şirketi haber gönderiyordu 4 veya 5 faturanız var ödeyin ya da elektriğinizi keseriz diyorlardı. Şimdi biz elektrik borcumuzu aylık tıkır tıkır ödüyoruz.

     Biz akaryakıtımızı Devlet Malzeme Ofisinden parasını peşin ödeyerek alıyoruz. Peşin ödediğimiz içinde % 15 indirim kazanıyoruz. Borç batağındaki bir belediye bunları yapabilir mi?

     Ama bunların bize bıraktığı saltanatlık döneminde Erbaa haciz merkezi idi. Bunların hacizlerini temizlemek için durmadık koşturduk Erbaa sevdamız dedik.

 

ÇALIŞAN SAYIMIZ 2000 DEĞİL 725

     Belediyemizde 2000 civarı çalışan olduğunu iddea ediyorlar. Peki madem öyle haddinden fazla personel var neden kapı kapı gezip oy verirsen seni de işe alacağız diyorsunuz, listeniz olmuş 5000 kişi. İş, müdürlük ve başkan yardımcılıkları için verdiğiniz vaatlerin haddi hesabı yok.

     Ben dahil çalışan sayımız 725 kişidir. Sağdan da saysanız 725 Soldan da saysanız 725’tir.

 

Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9
6 SAMS  Samsunspor 5 3 2 9
7 KON  Konyaspor 5 2 2 7
8 SVS  Sivasspor 5 2 2 7
9 ANT  Antalyaspor 5 2 2 7
10 GÖZ  Göztepe 4 1 0 6
11 KSM  Kasımpaşa 5 1 2 5
12 ÇRZ  Ç.Rizespor 5 1 3 4
13 TS  Trabzonspor 3 0 0 3
14 GFK  Gaziantep FK 4 1 3 3
15 ALNY  Alanyaspor 5 0 2 3
16 BOD  Bodrum 5 1 4 3
17 KYS  Kayserispor 3 0 1 2
18 HTY  Hatayspor 5 0 3 2
19 ADS  Adana Demir. 5 0 4 1
20

Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği