Telefon
WhatsApp

Erbaalı Hacılar Hac İbadetlerini Yerine Getirerek Yurda Döndüler.

     Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Erbaa'lı hacılar yurda döndü.

     Hacılar, Erbaa İlçe Müftüsü Bekir Ertürk ile din görevlileri ve hacıların yakınları tarafından Büyük Cami önünde karşılandı. Aileleriyle kucaklaşan hacılar, duygusal anlar yaşadı.

     Hacıları karşılayan İlçe Müftüsü Bekir Ertürk “Meşakkatli bir yolculuğun ardından hacılarımızı sevinçle karşıladık. Hacılarımızın sevinç ve mutluluğuna şahit olduk. Hacılarımızın ibadetlerini memnuniyet içerisinde sorunsuz bir şekilde tamamlamaları bizleri mutlu etti. Hacılarımızın ibadetlerinin makbul, haclarının mebrur olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

     İlçe müftüsü 2024-2025 umre kayıtlarının da başladığını hatırlatarak, umre ibadetini yerine getirmek isteyenleri ilçe müftülüğüne beklediklerini söyledi.

     Hacılar ibadetlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayarak yurda dönmenin mutluluğunu yaşarken, kendilerini karşılayan ilçe müftüsüne de teşekkür ettiler.